kajakker & produkter

Håndlaget kvalitet i hver eneste detalj

RØST Kayaks er en moderne «skin on frame» havkajakk. Med utgangspunkt i tradisjonelle kajakker fra Grønland og gamle tradisjonsbåter bygget i tre, har vi modernisert «skin on frame» båten. Vi har tatt vare på fleksibiliteten båter bygget i tre gir og utviklet nye moderne metoder for å opprettholde den myke men spenstige båten som møter forholdene vi har her i norsk skjærgård. Vi mener det er en perfekt kajakk for å smyge seg langs land og i skjermet farvann langs hele norskekysten, på flotte fjellvann, eller kanskje et vakkert innlandsvann for å plukke vannliljer?

Begge våre kajakker kan flatpakkes. Kajakken spennes opp ved å brette de fem spantene på plass, sette på plass skumplaten i hver ende og feste seteplaten over kjølen. Dette tar ca. 5 minutter.

Vårt hovedfokus har vært å lage lettere kajakker som er lette å bære, lette å padle og enkelt kan håndteres av en person alene. Vi er stolte av å ha fått vekten helt ned mot 12-14 kg samtidig som vi har tatt vare på de gode egenskapene som kreves av en god kajakk.

Le Petit

Endelig en kajakk som er spesialdesignet for små og nette personer. Le Petit er vår minste kajakk, 468 cm lang og kun 48 cm bred. Vi har optimalisert formen for å få mest mulig fart ut av lengden. Den passer til de mindre padlerne (opp til ca. 70 kg).

Pris: 35.000,-

Butterknife

Allrounderen hele familien får glede av. Butterknife er kajakken for den mellomstore padleren (opp til ca. 90 kg). Butterknife er noe større enn sin lillesøster Le Petit. Kajakken er lett å håndtere da den veier 12-14 kg.

Pris: 35.000,-

RØST Seasock Aquaterm, fra Reed Chillcheater

RØST seasock er med på å holde deg tørr og god og hindre at det kommer vann inn i båten.

Utstyrspakke

Er du fersk padler har vi satt sammen en utstyrspakke for deg. Her har vi satt sammen produkter av god kvalitet tilpasset padling i skjærgården.

Oppdriftspakke

Her har vi satt sammen ett sortiment vi mener passer god inn i kajakken. Dette vil sørge for god oppdrift i kajakken om en får en ufrivillig velt.